栖息谷-管理人的网上家园

返回列表 发新帖
楼主:kenbeyond - 

建议大家用英语写blog吧

[复制链接] 17
查看

you are right!

I will try to write some sentences in my diary!

tks very much!

a great idea!
干吗要n年啊,干吗不现在啊!![em08][em23]

回复:(kenbeyond)建议大家用英语写blog吧

坚决反对,第一,我看不懂。第二,我中文还不及格呢,更何况英文那么难。第三,我经常吃饱撑的,吓唬说。不能给中国人丢脸,让“红毛鬼”看到。

别骂我呀。这块天地本来我就不该闯入,今天进来就是胡逛,热了各位的心情!扫锐。

Though I am a student,we can take a try!

admiring

I should learn from you

Good idea!

曾经尝试过,发现忘记很多单词,还经常用错语态...

just now, i visited your blog.

i propose everybody speak in English,i think, in one month, we will make a progress, if we can stand up.

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复