栖息谷-管理人的网上家园

[原创]痛苦时亦能快乐(成功英语跟我学)

I can’t change the direction of the wind, but I can adjust my sails to always reach my destination. 我无力改变风向,但我可以调整船帆,让它总是朝着目的地方向驶去。---Unknown

When I was alone and hope seemed so far away, I met a soul who changed my life - myself. 当我孤身一人,希望好似遥不可及之时,我遇到了一位精灵。他改变了我的生活——也改变了我自己。

I began to learn, to love, to be responsible for my future and to accept that the past cannot be changed. 我开始学习,懂得去爱,对我的未来也负起了责任,并且接受了往事已成定局的观点。

Rather than walk without direction, lost inside my tormented mind, I learn and accept that if I feel pain, I can feel joy as well. 与其漫无目的地行走,或者因内心痛苦折磨而不知所措,我开始学习并且认为如果我能感觉到痛苦,我也定能体验到幸福。

I can enjoy the present and cherish sunset, a lake, a tear, a smile, a friend. 我能够掌握当下,享受生活,去珍爱一轮落日、一泓湖水、一滴眼泪、一掬笑容以及一位友人。

torment vt折磨; 戏弄; 烦扰

eg: The knowledge of his guilt tormented him.

知道了自己的罪责使他非常痛苦。

爱与智慧(2009-05-31 21:06:32)
Kyle XY的口语要素(2009-05-29 23:01:16)
Embrace Life 拥抱生活(2009-05-24 11:20:09)
How to Win?(2009-05-21 15:59:34)
每天都是全新的一天(2009-05-09 11:23:07)
成长就要跳出保护圈(2009-05-05 08:29:43)
 我无力改变风向,但我可以调整船帆,让它总是朝着目的地方向驶去。---Unknown
谢谢楼主分享

以后会经常来光顾这个贴,谢谢楼主啦!

看名言,学英语!

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复