栖息谷-管理人的网上家园

[原创]《李阳标准美语发音宝典》,《李阳的100个发音秘决》!

看到家园里有家人发了推荐《李阳标准美语发音宝典》的帖子,为了感谢和支持阿懒,并持续学习,开这个新帖,

希望能在家园里和家人一起学习,一起体会学习英语带来的快乐!

这是我在英语驿站的第一帖,大家要支持我哦~

李阳的100个发音秘决.rar :[upload=rar]down10_1013.asp?ID=118069[/upload]

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?加入

x

[原创]《李阳标准美语发音宝典》PDF文件上传

学习首先要有课本哦,现在是课本上传时间~[em01]

今天网速太慢,课本没有传上来,先打字学习句子吧

资源中心有个帖子:李阳疯狂英语发音宝典(1~10,21~30) 是lupengasde发的,诚挚感谢!

【i:】穿针引线长衣音

1.那部电影及其有趣。

That movie was extremely funny.

2.我感觉事情并不那么简单。

I have a feeling that things are not so simple.

3.先设想,再达成。

First conceive, then achieve.

4. 看来这里的食物我吃不惯。

The food here doesn't seem to agree with me.

5.学英语是小菜一碟。

Speaking English is a piece of cake.

6.中国人民是伟大的人民。

The Chiese are a great people.

7.你有没有看到座位上的钥匙?

Do you happen to see the key on the seat?

8.我不相信他。

I don't believe him.

9.我懂你说的意思,但是我不能同意。

I see what you mean, but I can't agree with you.

10.我梦想成为我们城市英语说的最好的人。

I dream of becoming the best English speaker in our city.

11.眼见为实。

Seeing is believing.

12.梦想容易实现难。

It's easier to dream than to achieve.

13.我想不出他是怎么想到这个主意的。

I can't concieve where he came up with that idea.

14.我很高兴见到你。

I am glad to see you.

15.只要你想得到,只要你相信,你就能做到。

Whatever your mind can concieve and believe, your mind can achieve.

16.请随时给我打电话。

Please feel free to call me.

17.请尽管随时来访。

Please feel free to visit anytime.

18.请保密。

Keep it a secret between you and me.

19.今天我请客。

It's my treat today.

20.你什么时候有空?

When are you free?

That's all of today's sentences.

I hope you'll like it.

See you tomorrow~

课本上传

又来贴课本

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复