栖息谷-管理人的网上家园

楼主:nisky - 

MIL-STD-105 sampling plan[分享]

[复制链接] 53
查看
是吗,第一次知道。谢谢link

MIL-STD-105E 与 ANSI/ASQ-Z1.4之异同

ANSI/ASQ Z1.4 (1993) is nearly identical to Mil-Std-105E. There are no changes in the tables of sampling plans. The only change in the switching rules is that ANSI Z1.4 makes the use of the limit numbers for switching to reduced optional. In addition, ANSI/ASQ-Z1.4 contains additional OC curves called scheme OC curves that describe the protection provided by the switching procedure during periods of constant quality. Numerous changes where also made to the explanatory text but which do not affect any procedures."
可能我的那个文件太大了,一直没能传上来,不好意思!又找到一个下载链接:
http://www.isixsigma.com/library/downloads/milstd105e.pdf
有中文的吗?????英文太累人了吧
我是新手,我想知道,难道质量管理中用到的抽样标准,一定要用美国的吗??????我们自己的国标呢???不可以吗????
以下是引用jackiexcn在2003-8-25 7:59:00的发言:
我是新手,我想知道,难道质量管理中用到的抽样标准,一定要用美国的吗??????我们自己的国标呢???不可以吗????

国内企业当然用我们的GB2828-87呀, 与105E差不多的. 主要是外企用105E的多. 近来GB2828-87好象要升级了
哦,知道了,谢谢.
本人最近刚接触质量方面的知识,问一些比较菜的问题
GB2828-87要到那里才找得到呢?????想看看,帮帮忙!!
到本地技监局买一份啊
哦 ,晓得了
以下是引用jackiexcn在2003-8-25 16:12:00的发言:
哦,知道了,谢谢.
GB2828-87要到那里才找得到呢?????想看看,帮帮忙!!

这个标准出版时间太久了,只有到技术监督局的情报所去才能找到!顺便你可以把2829也一起找了看看!

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复