栖息谷-管理人的网上家园

实用外贸英语(DOC 75页)

[复制链接] 9
查看
楼主

实用外贸英语

对外贸易与外贸关系
Foreign Trade & Foreign Trade Relationship
(一)
They mainly trade with Japanese firms.
他们主要和日本商行进行贸易。
For the past five years, we have done a lot of trade with your company.
在过去的五年中,我们与贵国进行了大量的贸易。
Our trade is conducted on the basis of equality.
我们是在平等的基础上进行贸易。
There has been a slowdown in the wool trade with you.
和你们的羊毛贸易已有所减少。

Our foreign trade is continuously expanding.
我们的对外贸易不断发展。

Words and Phrases

foreign trade
对外贸易
overseas trade
海外贸易
international trade
国际贸易
to trade with
...进行贸易
to do business in a moderate way
做生意稳重
to do business in a sincere way
做生意诚恳
to make a deal
做一笔交易
deal
交易,经营,处理,与...交往
to deal in
经营,做生意
to explore the possibilities of
探讨...的可能性
trade circles
贸易界
to handle
经营某商品
to trade in
经营某商品
business scope/frame
经营范围
trading firm/house
贸易行,商行

沙发

请问楼主在哪里下载呢?》

板凳
没有看明白阿,[em05]

就这一点啊?

哪有75页!!

只有这么一点吗?期望楼主继续补上!

楼主忽悠人?

把楼主拖出去,扒光了,吊起来,打!

楼主这不是在忽悠人吗,让我们空欢喜一场。

楼主忽悠人?

把楼主拖出去,扒光了,吊起来,打!

恩,少了很多啊~能不能把那些也补上啊?

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复