linlindeng ·¢±íÓÚ 2008-4-3 17:53:37

4ÔÂ24ÈÕÈ«Ãæ½µµÍ³É±¾ÊµÕ½°¸Àý·ÖÏí»á

<p class="MsoNormal" style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt;"><b><span style="FONT-FAMILY: ËÎÌå; mso-hansi-font-family: ''; mso-ascii-font-family: '';">È«Ãæ½µµÍ³É±¾ÊµÕ½°¸Àý·ÖÏí»á</span><font face="">
                                <span lang="EN-US"><p></p></span></font></b></p><p class="MsoNormal" style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt;"><font face=""><b><span lang="EN-US">Practical</span></b><span lang="EN-US">
                                <b>Experiences Sharing of Total Cost Down</b></span></font></p><p class="MsoNormal" style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt;"><span lang="EN-US"><p><font face="">&nbsp;</font></p></span></p><p class="MsoNormal" style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt;"><span lang="JA" style="FONT-FAMILY: ËÎÌå; mso-hansi-font-family: ''; mso-ascii-font-family: ''; mso-fareast-language: JA;">³É±¾½µµÍ´ÓÄÄÀïÍ»ÆÆ</span><span lang="EN-US" style="mso-fareast-language: JA;"><p></p></span></p><p class="MsoNormal" style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt;"><span lang="EN-US" style="mso-fareast-language: JA;"><font face="">how to find start point of Total Cost Down <p></p></font></span></p><p class="MsoNormal" style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt;"><span lang="JA" style="FONT-FAMILY: ËÎÌå; mso-hansi-font-family: ''; mso-ascii-font-family: ''; mso-fareast-language: JA;">¥³¥¹¥È¥À¥¦¥ó¤Ï¤É¤³¤«¤éÍ»ÆÆ¤Ç¤­¤ë¤Î¤«</span><span lang="EN-US" style="mso-fareast-language: JA;"><p></p></span></p><p class="MsoNormal" style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt;"><span lang="EN-US" style="mso-fareast-language: JA;"><p><font face="">&nbsp;</font></p></span></p><p class="MsoNormal" style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt;"><span style="FONT-FAMILY: ËÎÌå; mso-hansi-font-family: ''; mso-ascii-font-family: '';">ÈçºÎ×¥´ó·ÅС£¬Ñ°Õҳɱ¾Æ¿¾±</span></p><p class="MsoNormal" style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt;"><span lang="EN-US" style="mso-fareast-language: JA;"><font face="">Find the Cost bottle Neck <p></p></font></span></p><p class="MsoNormal" style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt;"><span lang="JA" style="FONT-FAMILY: ËÎÌå; mso-hansi-font-family: ''; mso-ascii-font-family: ''; mso-fareast-language: JA;">´ó¤­¤¤¤È¤³¤í¤«¤éÊÖ¤ò¤Ä¤±¡¢¥³¥¹¥È¥À¥¦¥ó¤Î¥Ü¥ë¥È¥Í¥Ã¥¯¤òÒŠ¤Ä¤±¤Þ¤·¤ç¤¦</span><span lang="EN-US" style="mso-fareast-language: JA;"><p></p></span></p><p class="MsoNormal" style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt;"><span lang="EN-US" style="mso-fareast-language: JA;"><p><font face="">&nbsp;</font></p></span></p><p class="MsoNormal" style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt;"><span style="FONT-FAMILY: ËÎÌå; mso-hansi-font-family: ''; mso-ascii-font-family: '';">³É±¾½µµÍ³£¼ûµÄ×è°­¼°½â¾ö</span></p><p class="MsoNormal" style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt;"><span lang="EN-US" style="mso-fareast-language: JA;"><font face="">Frequently questions and solutions<p></p></font></span></p><p class="MsoNormal" style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt;"><span lang="JA" style="FONT-FAMILY: ËÎÌå; mso-hansi-font-family: ''; mso-ascii-font-family: ''; mso-fareast-language: JA;">¥³¥¹¥È¥À¥¦¥ó¤ÎÕϰ­¤È¤½¤Î¸ÄÉÆÊÖ·¨</span><span lang="EN-US" style="mso-fareast-language: JA;"><p></p></span></p><p class="MsoNormal" style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt;"><span lang="EN-US" style="mso-fareast-language: JA;"><p><font face="">&nbsp;</font></p></span></p><p class="MsoNormal" style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt;"><span lang="JA" style="FONT-FAMILY: ËÎÌå; mso-hansi-font-family: ''; mso-ascii-font-family: ''; mso-fareast-language: JA;">°¸Àý£º</span><span lang="EN-US" style="mso-fareast-language: JA;"><font face="">4</font></span><span lang="JA" style="FONT-FAMILY: ËÎÌå; mso-hansi-font-family: ''; mso-ascii-font-family: ''; mso-fareast-language: JA;">ÄêÄÚ×ܳɱ¾½µ</span><span lang="EN-US" style="mso-fareast-language: JA;"><font face="">18%</font></span><span lang="JA" style="FONT-FAMILY: ËÎÌå; mso-hansi-font-family: ''; mso-ascii-font-family: ''; mso-fareast-language: JA;">¡ªÄ³Æû³µÁ㲿¼þÖÆÔìÉÌ</span><span lang="EN-US" style="mso-fareast-language: JA;"><p></p></span></p><p class="MsoNormal" style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt;"><span lang="EN-US" style="mso-fareast-language: JA;"><font face="">Case: total cost down 18% within 4 years <p></p></font></span></p><p class="MsoNormal" style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt;"><span lang="JA" style="FONT-FAMILY: ËÎÌå; mso-hansi-font-family: ''; mso-ascii-font-family: ''; mso-fareast-language: JA;">ÊÂÀý£º</span><span lang="EN-US" style="mso-fareast-language: JA;"><font face="">4</font></span><span lang="JA" style="FONT-FAMILY: ËÎÌå; mso-hansi-font-family: ''; mso-ascii-font-family: ''; mso-fareast-language: JA;">Äêég¤Ç¡¢¾t¥³¥¹¥È¤ò</span><span lang="EN-US" style="mso-fareast-language: JA;"><font face="">18%</font></span><span lang="JA" style="FONT-FAMILY: ËÎÌå; mso-hansi-font-family: ''; mso-ascii-font-family: ''; mso-fareast-language: JA;">µÍϤµ¤»¤¿</span><span lang="EN-US" style="mso-fareast-language: JA;"><p></p></span></p><p class="MsoNormal" style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt;"><span lang="EN-US" style="mso-fareast-language: JA;"><p><font face="">&nbsp;</font></p></span></p><p class="MsoNormal" style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt;"><span style="FONT-FAMILY: ËÎÌå; mso-hansi-font-family: ''; mso-ascii-font-family: '';">°¸Àý£º</span><span lang="EN-US"><font face=""> 3</font></span><span style="FONT-FAMILY: ËÎÌå; mso-hansi-font-family: ''; mso-ascii-font-family: '';">Äê³É±¾½µµÍ</span><span lang="EN-US"><font face="">RMB8000</font></span><span style="FONT-FAMILY: ËÎÌå; mso-hansi-font-family: ''; mso-ascii-font-family: '';">Íò¡ªÄ³Æû³µÁ㲿¼þÖÆÔìÉÌ</span></p><p class="MsoNormal" style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt;"><span lang="EN-US" style="mso-fareast-language: JA;"><font face="">Case: total cost down RMB80 Million within3 years<p></p></font></span></p><p class="MsoNormal" style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt;"><span lang="JA" style="FONT-FAMILY: ËÎÌå; mso-hansi-font-family: ''; mso-ascii-font-family: ''; mso-fareast-language: JA;">ÊÂÀý£º</span><span lang="EN-US" style="mso-fareast-language: JA;"><font face="">3</font></span><span lang="JA" style="FONT-FAMILY: ËÎÌå; mso-hansi-font-family: ''; mso-ascii-font-family: ''; mso-fareast-language: JA;">Äêég¤Ç</span><span lang="EN-US" style="mso-fareast-language: JA;"><font face="">RMB8000</font></span><span lang="JA" style="FONT-FAMILY: ËÎÌå; mso-hansi-font-family: ''; mso-ascii-font-family: ''; mso-fareast-language: JA;">Íò¤Î¥³¥¹¥È¥À¥¦¥ó</span><span lang="EN-US" style="mso-fareast-language: JA;"><p></p></span></p><p class="MsoNormal" style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt;"><span lang="EN-US" style="mso-fareast-language: JA;"><p><font face="">&nbsp;</font></p></span></p><p class="MsoNormal" style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt;"><span style="FONT-FAMILY: ËÎÌå; mso-hansi-font-family: ''; mso-ascii-font-family: '';">°¸Àý£º</span><span lang="EN-US"><font face=""><span style="mso-spacerun: yes;">&nbsp; </span>3</font></span><span style="FONT-FAMILY: ËÎÌå; mso-hansi-font-family: ''; mso-ascii-font-family: '';">Äê½ÚÊ¡</span><span lang="EN-US"><font face="">RMB4000</font></span><span style="FONT-FAMILY: ËÎÌå; mso-hansi-font-family: ''; mso-ascii-font-family: '';">Íò¡ªÄ³Ê³Æ·Òµ</span></p><p class="MsoNormal" style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt;"><span lang="EN-US" style="mso-fareast-language: JA;"><font face="">Case: total cost down RMB40 Million within 3 years<p></p></font></span></p><p class="MsoNormal" style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt;"><span lang="JA" style="FONT-FAMILY: ËÎÌå; mso-hansi-font-family: ''; mso-ascii-font-family: ''; mso-fareast-language: JA;">ÊÂÀý£º</span><span lang="EN-US" style="mso-fareast-language: JA;"><font face="">3</font></span><span lang="JA" style="FONT-FAMILY: ËÎÌå; mso-hansi-font-family: ''; mso-ascii-font-family: ''; mso-fareast-language: JA;">Äêég¤Ç</span><span lang="EN-US" style="mso-fareast-language: JA;"><font face="">RMB4000</font></span><span lang="JA" style="FONT-FAMILY: ËÎÌå; mso-hansi-font-family: ''; mso-ascii-font-family: ''; mso-fareast-language: JA;">Íò¤Î¥³¥¹¥È¥À¥¦¥ó</span><span lang="EN-US" style="mso-fareast-language: JA;"><p></p></span></p><p class="MsoNormal" style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt;"><span lang="EN-US" style="mso-fareast-language: JA;"><p><font face="">&nbsp;</font></p></span></p><p class="MsoNormal" style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt;"><span style="FONT-FAMILY: ËÎÌå; mso-hansi-font-family: ''; mso-ascii-font-family: '';">°¸Àý£º</span><span lang="EN-US"><font face="">1</font></span><span style="FONT-FAMILY: ËÎÌå; mso-hansi-font-family: ''; mso-ascii-font-family: '';">Äê³É±¾½µµÍ</span><span lang="EN-US"><font face="">RMB300</font></span><span style="FONT-FAMILY: ËÎÌå; mso-hansi-font-family: ''; mso-ascii-font-family: '';">Íò¡ªÄ³µç×Ó³§</span></p><p class="MsoNormal" style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt;"><span lang="EN-US" style="mso-fareast-language: JA;"><font face="">Case: total cost down RMB0.3 Million within 1 year<p></p></font></span></p><p class="MsoNormal" style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt;"><span lang="JA" style="FONT-FAMILY: ËÎÌå; mso-hansi-font-family: ''; mso-ascii-font-family: ''; mso-fareast-language: JA;">ÊÂÀý£º</span><span lang="JA" style="mso-fareast-language: JA;"><font face="">
                        </font></span><span lang="JA" style="FONT-FAMILY: ËÎÌå; mso-hansi-font-family: ''; mso-ascii-font-family: ''; mso-fareast-language: JA;">Äêég¤Ç</span><span lang="EN-US" style="mso-fareast-language: JA;"><font face="">RMB300</font></span><span lang="JA" style="FONT-FAMILY: ËÎÌå; mso-hansi-font-family: ''; mso-ascii-font-family: ''; mso-fareast-language: JA;">Íò¤Î¥³¥¹¥È¥À¥¦¥ó</span><span lang="EN-US" style="mso-fareast-language: JA;"><p></p></span></p><p class="MsoNormal" style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt;"><span lang="EN-US" style="mso-fareast-language: JA;"><p><font face="">&nbsp;</font></p></span></p>

linlindeng ·¢±íÓÚ 2008-4-3 17:54:17

<p class="MsoNormal" style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt;"><b><span style="FONT-FAMILY: ËÎÌå; mso-hansi-font-family: ''; mso-ascii-font-family: '';">¾«¹¤×Éѯ</span><span lang="EN-US"><font face="">30</font></span></b><b><span style="FONT-FAMILY: ËÎÌå; mso-hansi-font-family: ''; mso-ascii-font-family: '';">¶àÄ깤×÷¾­Ñ飬</span><span lang="EN-US"><font face="">18</font></span></b><b><span style="FONT-FAMILY: ËÎÌå; mso-hansi-font-family: ''; mso-ascii-font-family: '';">Ä긨µ¼¾­Ñ鵥̈Íå¹ËÎÊ£¬ÎªÄúÆÊÎö³É±¾Ëðʧ¹¹¼Ü£¬½â¶Á³É±¾½µµÍÿ¸ö»·½ÚµÄ¹Ø¼üÒòËØ£¬´øÁìÄú¿ìËÙ½øÈëÈ«ÊÓÒ°µÄ³É±¾½µµÍ֮·£¡</span><span lang="EN-US"><p></p></span></b></p><p class="MsoNormal" style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt;"><span lang="EN-US"><font face=""><span style="mso-spacerun: yes;">&nbsp; </span><b>With 30 years working and 18 years consulting experiences, SQM speaker will sharing our frame of Total Cost Down. We will explore key factors of cost down and bring you to a whole new way of cost down.<p></p></b></font></span></p><p class="MsoNormal" style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt;"><span lang="EN-US"><p><font face="">&nbsp;</font></p></span></p><p class="MsoNormal" style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt;"><b><span style="FONT-FAMILY: ËÎÌå; mso-hansi-font-family: ''; mso-ascii-font-family: '';">ר¼Ò½«¾Í³É±¾Ï¸·Öͼչ¿ª</span><span lang="EN-US"><font face="">3-4</font></span></b><b><span style="FONT-FAMILY: ËÎÌå; mso-hansi-font-family: ''; mso-ascii-font-family: '';">¼Ò²»Í¬ÁìÓòµÄÆóÒµ³É±¾½µµÍ°¸Àý£¬Òýµ¼Äã¿´´©ÆóÒµ³É±¾µÄ</span><span lang="EN-US"><font face="">26</font></span></b><b><span style="FONT-FAMILY: ËÎÌå; mso-hansi-font-family: ''; mso-ascii-font-family: '';">¸öËðʧµã£¬</span><span lang="EN-US"><font face="">11</font></span></b><b><span style="FONT-FAMILY: ËÎÌå; mso-hansi-font-family: ''; mso-ascii-font-family: '';">¸ö¹Ø¼ü¿ØÖÆ»·½Ú£¬²¢ÇÒÌṩÐÐÒµ±ê¸Ë³É±¾Êý¾Ý£¬°ïÖúÆóÒµÕÒµ½²î¾à£¬´Ó×ÔÉí³É±¾Æ¿¾±×ÅÊÖ£¬ÒÔµã´øÃæÐγɿìËÙÍ»ÆÆ£¬×îÖÕ»æ³ÉÈ«Ãæ³É±¾´ó·ù½µµÍµÄÖÆÊ¤À¶Í¼£¡</span><span lang="EN-US"><p></p></span></b></p><p class="MsoNormal" style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt;"><b><span lang="EN-US"><font face="">3-4 real Total Cost Down cases from various industry will be showed. The case will show 26 key factors of loss and 11 key points of cost control, to help you understand how to analysis cost before improving it. We also will offer Benchmark cost data to let you know gaps between you and best practices. Roadmap will be offered to help you get in role as soon as possible!<p></p></font></span></b></p><p class="MsoNormal" style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt;"><b><span lang="EN-US"><p><font face="">&nbsp;</font></p></span></b></p><p class="MsoNormal" style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt;"><span style="FONT-FAMILY: ËÎÌå; mso-hansi-font-family: ''; mso-ascii-font-family: ''; mso-bidi-font-weight: bold;">¹ËÎʽéÉÜ£º</span><span lang="EN-US" style="mso-bidi-font-weight: bold;"><p></p></span></p><p class="MsoNormal" style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt;"><span style="FONT-FAMILY: ËÎÌå; mso-hansi-font-family: ''; mso-ascii-font-family: ''; mso-bidi-font-weight: bold;">¾«¹¤×ÉѯÖйúÇø×ÊÉî¹ËÎÊ</span><span lang="EN-US" style="mso-bidi-font-weight: bold;"><p></p></span></p><p class="MsoNormal" style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt;"><span style="FONT-FAMILY: ËÎÌå; mso-hansi-font-family: ''; mso-ascii-font-family: ''; mso-bidi-font-weight: bold;">ÈÕ±¾Ôçµ¾Ìï´óѧÑо¿£¬ÔøÈÎÖ°ÓŲ́ÍåÈÕ±¾Èý·áÒÇÆ÷×ܾ­ÀíÌØÖú£¬ÔøÈÎÖ°ÓÚÖÐ</span><span lang="EN-US" style="mso-bidi-font-weight: bold;"><p></p></span></p><p class="MsoNormal" style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt;"><span style="FONT-FAMILY: ËÎÌå; mso-hansi-font-family: ''; mso-ascii-font-family: ''; mso-bidi-font-weight: bold;">¹úÉú²úÁ¦ÖÐÐÄ</span><span lang="EN-US" style="mso-bidi-font-weight: bold;"><font face="">, </font></span><span style="FONT-FAMILY: ËÎÌå; mso-hansi-font-family: ''; mso-ascii-font-family: ''; mso-bidi-font-weight: bold;">ÔÚÆû³µ¡¢µç×Ó¡¢Ê³Æ·µÈÐÐÒµÓÐÊ®ÁùÄ긨µ¼½µµÍ³É±¾ÏîÄ¿µÄ³É¹¦</span><span lang="EN-US" style="mso-bidi-font-weight: bold;"><p></p></span></p><p class="MsoNormal" style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt;"><span style="FONT-FAMILY: ËÎÌå; mso-hansi-font-family: ''; mso-ascii-font-family: ''; mso-bidi-font-weight: bold;">¾­Ñé¡£</span><span lang="EN-US" style="mso-bidi-font-weight: bold;"><p></p></span></p><p class="MsoNormal" style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt;"><span style="FONT-FAMILY: ËÎÌå; mso-hansi-font-family: ''; mso-ascii-font-family: ''; mso-bidi-font-weight: bold;">¸¨µ¼È«Ð˱ÜÕðÆ÷µÈÆóҵͨ¹ý</span><span lang="EN-US" style="mso-bidi-font-weight: bold;"><font face="">ISO9000</font></span><span style="FONT-FAMILY: ËÎÌå; mso-hansi-font-family: ''; mso-ascii-font-family: ''; mso-bidi-font-weight: bold;">¼°</span><span lang="EN-US" style="mso-bidi-font-weight: bold;"><font face="">QS9000<p></p></font></span></p><p class="MsoNormal" style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt;"><span style="FONT-FAMILY: ËÎÌå; mso-hansi-font-family: ''; mso-ascii-font-family: ''; mso-bidi-font-weight: bold;">¸¨µ¼ÕýÐÂÏ𽺻ñµÃ¹ú¼ÒÖÊÁ¿ÓÅÁ¼°¸Àý¼°ÈÕ±¾</span><span lang="EN-US" style="mso-bidi-font-weight: bold;"><font face="">TPM</font></span><span style="FONT-FAMILY: ËÎÌå; mso-hansi-font-family: ''; mso-ascii-font-family: ''; mso-bidi-font-weight: bold;">½±</span><span lang="EN-US" style="mso-bidi-font-weight: bold;"><p></p></span></p><p class="MsoNormal" style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt;"><span style="FONT-FAMILY: ËÎÌå; mso-hansi-font-family: ''; mso-ascii-font-family: ''; mso-bidi-font-weight: bold;">¸¨µ¼ÐÅͨ½»Í¨»ñµÃÈÕ±¾</span><span lang="EN-US" style="mso-bidi-font-weight: bold;"><font face="">TPM</font></span><span style="FONT-FAMILY: ËÎÌå; mso-hansi-font-family: ''; mso-ascii-font-family: ''; mso-bidi-font-weight: bold;">½±</span><span lang="EN-US" style="mso-bidi-font-weight: bold;"><p></p></span></p><p class="MsoNormal" style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt;"><span style="FONT-FAMILY: ËÎÌå; mso-hansi-font-family: ''; mso-ascii-font-family: ''; mso-bidi-font-weight: bold;">¸¨µ¼½¡ÉúÖÆ¾µ»ñµÃÈÕ±¾</span><span lang="EN-US" style="mso-bidi-font-weight: bold;"><font face="">TPM</font></span><span style="FONT-FAMILY: ËÎÌå; mso-hansi-font-family: ''; mso-ascii-font-family: ''; mso-bidi-font-weight: bold;">½±</span><span lang="EN-US" style="mso-bidi-font-weight: bold;"><p></p></span></p><p class="MsoNormal" style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt;"><span style="FONT-FAMILY: ËÎÌå; mso-hansi-font-family: ''; mso-ascii-font-family: ''; mso-bidi-font-weight: bold;">¸¨µ¼½¡ÉúÖÆ¾µ</span><span lang="EN-US" style="mso-bidi-font-weight: bold;"><font face="">TPM</font></span><span style="FONT-FAMILY: ËÎÌå; mso-hansi-font-family: ''; mso-ascii-font-family: ''; mso-bidi-font-weight: bold;">ÓÅÐã¼ÌÐø½±</span><span lang="EN-US" style="mso-bidi-font-weight: bold;"><p></p></span></p><p class="MsoNormal" style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt;"><span style="FONT-FAMILY: ËÎÌå; mso-hansi-font-family: ''; mso-ascii-font-family: ''; mso-bidi-font-weight: bold;">¸¨µ¼½¡ÉúÖÆ¾µ</span><span lang="EN-US" style="mso-bidi-font-weight: bold;"><font face="">TPM</font></span><span style="FONT-FAMILY: ËÎÌå; mso-hansi-font-family: ''; mso-ascii-font-family: ''; mso-bidi-font-weight: bold;">ÌØ±ð½±</span><span lang="EN-US" style="mso-bidi-font-weight: bold;"><p></p></span></p><p class="MsoNormal" style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt;"><span lang="EN-US" style="mso-bidi-font-weight: bold;"><p><font face="">&nbsp;</font></p></span></p><p class="MsoNormal" style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt;"><span style="FONT-FAMILY: ËÎÌå; mso-hansi-font-family: ''; mso-ascii-font-family: ''; mso-bidi-font-weight: bold;">¾«¹¤×Éѯ£¨</span><span lang="EN-US" style="mso-bidi-font-weight: bold;"><font face="">SQM</font></span><span style="FONT-FAMILY: ËÎÌå; mso-hansi-font-family: ''; mso-ascii-font-family: ''; mso-bidi-font-weight: bold;">£©×÷Ϊ¹úÄÚרҵΪÆóÒµÌṩ¹ÜÀíºÍÆ·ÖÊÅàѵ©p×Éѯ©p¸¨µ¼©p¸ÄÉÆÒÔ¼°ÉÌ</span><span lang="EN-US" style="mso-bidi-font-weight: bold;"><p></p></span></p><p class="MsoNormal" style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt;"><span style="FONT-FAMILY: ËÎÌå; mso-hansi-font-family: ''; mso-ascii-font-family: ''; mso-bidi-font-weight: bold;">Îñ²ß»®µÈÈ«·½Î»·þÎñµÄ»ú¹¹¡£ÖÁ½ñ£¬¾«¹¤×Éѯ·þÎñ¹ýµÄ¿Í»§³¬¹ý</span><span lang="EN-US" style="mso-bidi-font-weight: bold;"><font face="">1000</font></span><span style="FONT-FAMILY: ËÎÌå; mso-hansi-font-family: ''; mso-ascii-font-family: ''; mso-bidi-font-weight: bold;">¼Ò£¬ÄÒÀ¨ÁË</span><span lang="EN-US" style="mso-bidi-font-weight: bold;"><font face="">50</font></span><span style="FONT-FAMILY: ËÎÌå; mso-hansi-font-family: ''; mso-ascii-font-family: ''; mso-bidi-font-weight: bold;">¶à¸ö</span><span lang="EN-US" style="mso-bidi-font-weight: bold;"><p></p></span></p><p class="MsoNormal" style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt;"><span style="FONT-FAMILY: ËÎÌå; mso-hansi-font-family: ''; mso-ascii-font-family: ''; mso-bidi-font-weight: bold;">ÐÐÒµ£¬°üÀ¨µç×Ó¡£Ê³Æ·¡¢Ò½Ò©¡¢Æû³µ¡¢°Ù»õ¡¢Í¨ÐÅ¡¢»úе¡¢ÎïÁ÷¡¢ÄÜÔ´¡¢½ðÈÚ¡¢»¯¹¤µÈ£»</span><span lang="EN-US" style="mso-bidi-font-weight: bold;"><p></p></span></p><p class="MsoNormal" style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt;"><span style="FONT-FAMILY: ËÎÌå; mso-hansi-font-family: ''; mso-ascii-font-family: ''; mso-bidi-font-weight: bold;">¼ÈÓпç¹úÆóÒµÔÚ»ª¹«Ë¾¡¢ÉÏÊй«Ë¾£¬Òà°üÀ¨¿ìËٳɳ¤µÄÃñÓªÆóÒµÒÔ¼°ÆóÊÂÒµµ¥Î»¡£¿Í»§</span><span lang="EN-US" style="mso-bidi-font-weight: bold;"><p></p></span></p><p class="MsoNormal" style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt;"><span style="FONT-FAMILY: ËÎÌå; mso-hansi-font-family: ''; mso-ascii-font-family: ''; mso-bidi-font-weight: bold;">ÂúÒâÂʾù´ïµ½</span><span lang="EN-US" style="mso-bidi-font-weight: bold;"><font face="">92%</font></span><span style="FONT-FAMILY: ËÎÌå; mso-hansi-font-family: ''; mso-ascii-font-family: ''; mso-bidi-font-weight: bold;">ÒÔÉÏ£¬¿Í»§ÔÙ´ÎǩԼÂÊ´ï</span><span lang="EN-US" style="mso-bidi-font-weight: bold;"><font face="">80%</font></span><span style="FONT-FAMILY: ËÎÌå; mso-hansi-font-family: ''; mso-ascii-font-family: ''; mso-bidi-font-weight: bold;">¡¢Èý´Î¼°ÒÔÉÏǩԼÂÊ´ï</span><span lang="EN-US" style="mso-bidi-font-weight: bold;"><font face="">60%</font></span><span style="FONT-FAMILY: ËÎÌå; mso-hansi-font-family: ''; mso-ascii-font-family: ''; mso-bidi-font-weight: bold;">£¬±¸ÊÜÆóÒµ</span><span lang="EN-US" style="mso-bidi-font-weight: bold;"><p></p></span></p><p class="MsoNormal" style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt;"><span style="FONT-FAMILY: ËÎÌå; mso-hansi-font-family: ''; mso-ascii-font-family: ''; mso-bidi-font-weight: bold;">½çµÄÈÏͬ¼°Ö§³Ö¡£¾«¹¤×Éѯ½«»áÔÚ·¢Õ¹Öв»¶ÏÍêÉÆ×ÔÎÒ£¬ÎªÆóÒµÌṩ¸üרҵ¡¢¸üÓÅÖÊ¡¢</span><span lang="EN-US" style="mso-bidi-font-weight: bold;"><p></p></span></p><p class="MsoNormal" style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt;"><span style="FONT-FAMILY: ËÎÌå; mso-hansi-font-family: ''; mso-ascii-font-family: ''; mso-bidi-font-weight: bold;">¸ü¾«Ï¸»¯µÄ·þÎñ£¬³ÉΪÆóÒµ³É³¤Óë·¢Õ¹µÄ×î¼Ñ»ï°é£¡</span><span lang="EN-US" style="mso-bidi-font-weight: bold;"><p></p></span></p><p class="MsoNormal" style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt;"><b><span lang="EN-US"><p><font face="">&nbsp;</font></p></span></b></p><p class="MsoNormal" style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt;"><b><span style="FONT-FAMILY: ËÎÌå; mso-hansi-font-family: ''; mso-ascii-font-family: '';">»î¶¯·ÑÓãº</span><span lang="EN-US"><font face="">200</font></span></b><b><span style="FONT-FAMILY: ËÎÌå; mso-hansi-font-family: ''; mso-ascii-font-family: '';">Ôª</span><span lang="EN-US"><font face="">/</font></span></b><b><span style="FONT-FAMILY: ËÎÌå; mso-hansi-font-family: ''; mso-ascii-font-family: '';">ÈË</span><span lang="EN-US"><p></p></span></b></p><p class="MsoNormal" style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt;"><b><span lang="EN-US"><p><font face="">&nbsp;</font></p></span></b></p><p class="MsoNormal" align="left" style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt; TEXT-ALIGN: left; mso-pagination: widow-orphan; tab-stops: 18.0pt;"><span style="FONT-SIZE: 10pt; COLOR: #1a1a1a; FONT-FAMILY: ËÎÌå; mso-hansi-font-family: ''; mso-font-kerning: 0pt; mso-ascii-font-family: '';">µËÐãÀ¼</span><span lang="EN-US" style="FONT-SIZE: 10pt; COLOR: #1a1a1a; mso-font-kerning: 0pt;"><p></p></span></p><p class="MsoNormal" align="left" style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt; TEXT-ALIGN: left; mso-pagination: widow-orphan; tab-stops: 18.0pt;"><span lang="EN-US" style="FONT-SIZE: 10pt; COLOR: #1a1a1a; mso-font-kerning: 0pt;"><font face="">0755-21661075 21661064 21661074<p></p></font></span></p><p class="MsoNormal" align="left" style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt; TEXT-ALIGN: left; mso-pagination: widow-orphan; tab-stops: 18.0pt;"><span lang="EN-US" style="FONT-SIZE: 10pt; COLOR: #1a1a1a; mso-font-kerning: 0pt;"><font face="">maggie@seikoqm.com<p></p></font></span></p><p class="MsoNormal" style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt;"><font face=""><span lang="EN-US" style="FONT-SIZE: 10pt; COLOR: #1a1a1a; mso-font-kerning: 0pt;">http://www.seikoqm.com</span><b><span lang="EN-US"><p></p></span></b></font></p><p class="MsoNormal" style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt;"><span lang="EN-US"><p><font face="">&nbsp;</font></p></span></p>
Ò³: [1]
²é¿´ÍêÕû°æ±¾: 4ÔÂ24ÈÕÈ«Ãæ½µµÍ³É±¾ÊµÕ½°¸Àý·ÖÏí»á